Inredning

Inredning är något som kräver inspiration.Förutom inspiration av egna idéer kan man få inspirationen från naturen, biofilmer, tv-program, tidningen eller egentligen vad som helst. I en inredning ingår inte bara möbler utan också tapeter, mattor, gardiner och ljussättning.

För de flesta har inredning blivit mer och mer som en hobby. Men ibland kan det bli allt för svårt att genomföra alla idéer då komplexitet kring färgkombinationer, ljussättning, former och stilar ökar.

Belysning av olika karaktärer är en stor del av inredning. Genom att punktbelysa med riktade lampor kan man framhäva speciella saker man vill att ögat ska se.Allmänbelysning, punktbelysning och arbetsbelysning mm i en härlig mix hjälper till att skapa det trevliga rummet.

Anda Hus inredningsarkitekter och hantverkare som tillsammans med dig kan hjälpa Er att verklighetsgöra Ert drömhus, Er lägenhet, restaurang eller Era affärslokaler. Vi kan till exempel hjälpa Er med utomhusbelysning för att framhäva fasaden och detaljer i trädgården.